Puhelin:  045 110 9369

Sähköposti:ratsastuskeskusmerlitz@gmail.com

Tuntihevoset


Ratsastuskoulumme käytössä on 14 osaavaa ja luotettavaa hevosta ja ponia, joista löytyy sopiva niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin ratsastajalle. Ratsastuskoulumme oppilaat voivat myös kilpailla koulumme hevosilla tallillamme järjestettävissä kisoissa.


Liepa

Puoliveritamma Liepa on suurin tuntihevosista. Liepa osaa kouluratsastuksessa paljon, mutta hyppääkin kivasti. Liepalla pärjäävät kaikki vauvasta vaariin.


Livoonia (Lippe)

Puoliveritamma Lippe on ehdottomasti tuntihevosten hyppykuningatar, joka innostuu aina kun hypätään. Lippe on kuitenkin helppo hypättävä, joka osaa myös koulua.


Highland Billie Jo (Pulla)

Puoliveritamma Pulla on kilpaillut vaativaa kenttää ja on aika vauhdikas ratsu. Hyppäämisestä Pulla tykkää todella paljon.


Rio

Puoliveriruuna Rio on ihanan luontoinen pieni hevonen. Rio omaa hienot liikkeet ja hyvän hyppykapasiteetin.


Eragon (Erkki)

"Erkki Esimerkki" on pienempien ratsastajien suosikki. Erkki-poni osaa olla laiskakin, mutta tekee töitä kiltisti. Erkillä on ihana pintoväritys.


Tante (Monika)

Monika on todella hyvä hyppäämään ja pärjäisi varmasti myös isommissakin kisoissa. Kiva monitoimiponi.


Ruts

Entinen kilpaponi Ruts on todellinen satuponi, joka on kaikkein pienimpien ratsastajien suosikki. Ruts on todella kiltti hoitaa.


Azura

Osaavampien ratsastajien ratsu "Prinsessa Azura" on todella hienoliikkeinen puoliveritamma, joka osaa myös hypätä.


Emyras (Emyr)

Puoliveriruuna Emyr on osaavampien ratsastajien suosikki, mutta toimii myös vähemmänkin ratsastaneilla. Osaava myös koulussa.


Faina

Puoliveritamma Faina on todella kiltti ja toimiva musta kaunotar.


Gerda (Kerttu)

Puoliveritamma Kerttu on toiminut jo pitkään. Alussa Kerttu löysi möröjä joka nurkasta, mutta onneksi ne ovat jo hävinneet. Kerttu hyppää sujuvasti isojakin esteitä.


Viljo


Ruben


Kalle


 

Ratsastustunnit - hinnasto 2019

  • 10-kortti - €240,00
  • 10-kortti omalla hevosella - €150,00
  • 5-kortti €140,00
  • 1 tunti - €30,00
  • Talutusratsastus (30 min.) - €13,00

Kymppikortit ovat voimassa 3 kuukautta ostohetkestä alkaen. Tunneilta poisjäämisestä tulee ilmoittaa ennakkoon viimeistään edellisenä päivänä. Ennalta ilmoittamattomista poissaoloista peritään yhden tunnin hinta.


Ratsastuskoulumme henkilökunta koostuu kokeneesta ja osaavasta tiimistä

  • Eliisa Merivirta, 045 110 9369
  • Eija Litzen, 040 095 7929
  • Elena Merivirta, 045 123 1691

Ratsastuskoulun tunneista voi kysyä suoraan kyseisen päivän opettajalta. Maanantain tunneista kyselyt Elenalle, tiistaista ja lauantaista Eliisalle. Keskiviikon ja torstain tunneista sekä lauantain minikursseista voi kysellä Elenalta. Vaelluksista, leireistä ja erityisryhmien tunneista kyselyt Eliisalle.

Yhteystiedot

Puhelin:045 110 9369
Sähköposti: ratsastuskeskusmerlitz@gmail.com

Rauramäentie 78 25130 Salo